Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Egyedi fülhallgató 03

Cikkszám: 4PEF-03

A további képekhez és nagyításhoz kattintson a képre!

 • Rendelhetõ minimum:
  500 db

 • Nettó ár/db:
  1590 Ft-tól

 • Szállítási határidõ:
  21 nap

 • Alapanyag:
  Soft PVC

 • Rendelhatõ kapacitás:
  nincs

 • Rendelhetõ kiegészítõk:
  Díszdoboz

 • Leírás:

  Egyedi formára gyártott, soft PVC alapanyagú fülhallgató. Telefonokhoz, MP3/MP4 lejátszókhoz, tabletekhez. Kiváló hangminőség. Bármilyen formára legyártható, legyen az egy cég logója, vagy egy terméke. Ajándék egyedi csomagolásban. A terméket egyesével egyedi logóval, vagy designnal ellátott csomagolásba tesszük díjmentesen.Árajánlatot kérek
Kapacitas:
Mennyiség: db

Az egységárak a darabszám és a kapacitás függvényében változnak!

Legjobb ár garancia
Ha Ön más cégtõl ugyanazzal a formával, alapanyaggal, kapacitással és minõséggel rendelkezõ power bank termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezõbb árat biztosítunk Önnek!
Próbálja ki és éljen a lehetõséggel!
Színek

Emblémázás

A Powerbank logózás, emblémázás 1 oldalon 4 színig, vagy lézergravírozva ingyenes. Az emblémázott Power Bank-ek logózására több, mint 6 féle technológia özül választhat. Az emblémázás előtt ingyenes látványtervet készítünk.

Csomagolás

A Power Bank-et ingyenesen csomagoljuk, a formától függően papír díszdobozba. 300-500-1000db-os, vagy e feletti megrendelés esetén a csomagolás teljes felülete egyedi, partnerre szabott (logó és szöveg is) grafikát tartalmazhat, melynek részleteiről kollégáink szívesen adnak felvilágosítást.


Extra szolgáltatás

Power Bank megrendelés esetén ingyenesen készítjük el az Ön logóját tartalmazó 3D tervet, ingyenesen emblémázunk 1 oldalon 4 színig. Minden megrendeléshez ajándékba adjuk a papírdobozokat és 1db USB kábelt. Ingyenesen szállítunk ki az Európai Unió egész területén.

Garancia

A garancia kiterjed a Power Bank valós kapacitására, a hibátlan működésre és az emblémázásra is.


Választható kiegészítők

A POWERBANK-hez 1 db  USB öszekötő kábelt ingyenesen biztosítunk. 7 db adapter opcionálisan rendelhető 189ft-os felárért, így a jelenleg forgalomban lévő szinte minden mobiltelefonhoz, Iphone, vagy Androidos készülékhez használahtó lesz a POWERBANK. Igény esetén 220-230V-os hálózati adapter is kérhető USB kimenettel, így a termék feltöltése még hatékonyabbá válik.

Szállítás

A megrendelt Powerbank-et ingyenesen szállítjuk ki Magyarország és az Európai Unió területén bárhová. (rendelés/1 cím)Kapcsolat


4PRO Kft. © 2024 Minden jog fenntartva