Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

A Power Bank ára tényleg tartalmazza az emblémázás költségét is?

Igen. A honlapon feltüntetett termékek árai minden esetben tartalmazzák az 1 helyen 4 színnel történő emblémázás teljes költségét is.

Ha megrendelem, hány napon belül érkezik meg a Power Bank?

A power bank a látványterv és az aláírt visszaigazolás megérkezését követően 10-14 napon belül készülnek el.

Emblémázásnál valóban nem számítanak fel egyéb díjakat? Pl. klisé és film, vagy szerszám?

Nem számolunk fel grafikai, film, klisé, vagy szerszámköltséget sem.

Milyen formában kell eljuttatni Önökhöz az emblémát?

A legmegfelelőbb a vektoros forma: ai, cdr, pdf, stb, de ha nem rendelkezik ezekkel, akkor megrendelés esetén ingyen vektorizáljuk a meglévő formátumot.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy miként fog mutatni a terméken a logónk?

Minden megrendeléshez látványterve(ke)t készítünk, egyedi pendrive rendelése esetén 3D tervet is mutatunk.

Ha én viszek terméket, azt is megemblémázzák?

Nem. Ennek az az oka, hogy csakis az általunk gyártott termékekre tudunk garanciát vállalni.

1 db-ot is rendelhetek?

Nem. Sajnos, 1db-ot nem tudunk legyártani. Minden termékkategóriában van egy gyártási minimum mennyiség és egy gazdaságos is. 

1 db-os rendeléseket kizárólag kereskedelmi parnerünkön keresztül tudunk kiszolgálni. Az 1 darabtól is rendelhető pendrive-ok listáját az ajandekpendrive.hu webáruházban találja, ahol a termékek 1-2 munkanapos szállítási határidővel megrendelhetőek.

A honlapon lévő árakkal kalkulálhatok?

A honlapon szereplő árak átlagos gyártási mennyiségre, 1 helyen, 4 színnel történő nyomására kalkuláltak. Power Bank esetében az árat leginkább befolyásoló tényezők a kapacitás, darabszám, emblémázás, és alapanyag. Kérje ajánlatunkat, akár közvetlenül a honlapon keresztül, melyet 24 órán belül eljuttatunk Önhöz.

Hogyan szállítják ki a megrendelt termékeket?

A legyártást követően 24-48 órán belül jut el Önhöz a megrendelt termék. Nettó 100.000 ft összegű megrendelés felett ingyenesen szállítunk ki az ország bármely pontjára. A termékek a Bugyi bemutatótermünkben is megtekinthetők, átvehetők. Ha a megrendelés összege nem éri el a 100.000 ft nettó összeget, akkor a kiszállítás költsége dobozonként 1150 ft+Áfa.

Mit jelent a pénz visszafizetési garancia?

A gyártás és az emblémázás során minden terméket egyesével ellenőrzünk, hogy Önhöz a lehető legjobb minőségű áru érkezzen. A minőség-ellenőrzés kiterjed a termékre magára, de az emblémázásra is. Amennyiben mindezek ellenére az Ön által átvett termék nem az előzetesen egyeztetett minőségben (látványterv, mintafotó alapján) készült el, úgy vagy újragyártjuk, vagy visszatérítjük a vételárat.

Nagykereskedés?

Nem, nem vagyunk nagykereskedés, de a minimális gyártási mennyiségek 50-100 db-nál kezdődnek. Kiszolgálunk darabszámtól függően magánszemélyeket is, de partnereink között megtalálhatók iskolák, cégek, intézmények, önkormányzatok, nemzeti parkok, kht-k, stb.

POWER BANK MŰKÖDÉSI LEÍRÁS

Power bank leírás és használati útmutató

Hordozható, univerzális akkumulátor mobiltelefonok, iPhone, iPad, MP3/MP4/MP5 lejátszók, kamerák, fényképezőgépek, PDA-k, tabletek és egyéb készülékek feltöltéséhez.

·         A Power Bank töltési kapacitását, ki- és bemenő áramerősségét (mAh) a készülék hátulján lévő információs szövegrész tartalmazza.

·         A töltési kapacitás a Power Bank-ben lévő akkumulátor maximum kapacitását jelöli, mely névleges, veszteségek nélküli kapacitásnak tekintendő.

·         A veszteség a nemzetközi szabályozásnak megfelelően, a Power Bank optimális működése során maximum 20%-25%-os lehet.

·         A veszteségek a töltési folyamat során bekövetkezett veszteségeket jelentik, melyek az áramforrás, a töltőkábel típusa ( pl.: hossza, gyári kábel-e), a tölteni kívánt eszköz leszabályozása (maximum felvehető kapacitás/óra), valamint a Power Bank-be épített biztonsági rendszer (túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat védelem) leszabályozásából adódnak. Például az 5000mAh-es Power Bank készülék óránként csak 1000mA töltést ad le, így a maximum kapacitását 5 óra alatt adja át a tölteni kívánt kékszüléknek. Ez a szabályozás szolgálja, hogy a tölteni kívánt készülékünk biztonságosan tudja átvenni a kapacitást és ez ugyan ez a szabályozás okoz veszteséget is.

·         A lemerült Power Bank készüléket minden esetben 100%-ban célszerű feltölteni. Amennyiben a Power Bank-et folyamatosan, vagy több alkalommal csak rövid ideig, vagy nem teljes mértékben töltjük fel, úgy ez kapacitásvesztést okozhat.

·         A töltési idő végeztével a Power Bank-et válassza le a feszültség forrásról, hogy elkerülje az akku esetleges károsodását.  A folyamatosan több ízben is töltésen hagyott Power Bank károsodhat.

Power Bank használata,  a power bankkel való töltés

·         Csatlakoztassa a feltölteni kívánt készülékhez tartozó gyári töltőkábel USB végét a Power Bank-en lévő USB csatlakozóba (out), majd csatlakoztassa a kábel másik végéhez a tölteni kívánt eszközt.

·         A töltés automatikusan, kb. 8 mp után megindul.  A töltési folyamatot LED (kék).  A LED akkor kapcsol ki, ha a Power Bank teljesen átadta töltöttségét, vagy ha lecsatlakoztatják.

·         A feltölteni kívánt készülékünk jelzi a töltöttség állapotát. A 100%-os töltöttség elérése függ a lemerültség fokától és a készüléktől, általában 2-8 óra szükséges.

Power Bank feltöltése

·         Csatlakoztassa egy töltő kábel micro USB csatlakozóját a Power Bank micro USB bemenetébe (in). A kábel másik végét csatlakoztassa a számítógép USB 2.0 aljzatába, vagy a gyorsabb töltés érdekében adapteren keresztül a 220V-os hálózathoz (pl használhatja hozzá a telefonjához kapott USB kimenettel rendelkező hálózati töltőt is)

·         Töltés közben a készüléken elhelyezett LED (piros) világít. A töltés végét a LED kialvása mutatja.

·         Teljes töltés idő függ a forrás készülék típusától, a power bank lemerültségi szintjétől, az áramforrás kimenő kapacitásától (töltő output kapacitása mAh-ben), általában 3-8 óra.

·         A töltési idő végeztével a Power Bank-et válassza le a feszültség forrásról, hogy elkerülje az akku esetleges károsodását.  A folyamatosan több ízben is töltésen hagyott power bank károsodhat.

A készülék karbantartása, tárolása

·         A készülék nem igényel karbantartást.

·         A készülék optimális működéséhez szükséges hőmérsékleti tartomány +5 és +45 Celsius fok közözött van. Amennyiben a készülék folyamatosan az optimális működéséhez szükséges hőmérsékleti tartományon kívül kerül használatba, úgy ez kapacitásvesztést okozhat.

·         Kizárólag fűtött, +5 Celsius fokon, vagy e feletti hőmérsékletű raktárhelységben tárolható. A +5 fok alatt tárolt készülékek kapacitása károsodhat.

·         Kerülje a 100%-ban történő lemerítést (üres állapotban hónapokig használaton kívül), mert ún. mély merültségi állapotot hozhat létre. Ilyen esetben a cella tönkremegy.

·         A termék kicsi, lenyelhető alkatrészeket is tartalmazhat, ezért gyermekektől távoltartandó!

·         Ne tegye ki a készüléket magas hőmérsékletnek vagy nedvességnek, illetve ne tegye olyan helyekre, ahol vízzel érintkezhet.

·         Tisztításához csak egy száraz vászontörlőt használjon. Erősebb szennyeződéseknél a tisztító törlőt enyhén nedvesítse meg vízzel. Ne használjon tisztítószereket vagy vegyszereket, mert ezek károsítják a készülék anyagát. Nem szabad nedvességnek bejutnia a készülék belsejébe! Használat során a tisztítást mellőzze.

·         Száraz, portól, napfénytől védett helyen, gyermekektől elzárva tárolandó

·         A Power Bank túltöltöttség, túlfeszültség, valamint rövidzárlat védelemmel van ellátva.

 

 


Kapcsolat


4PRO Kft. © 2024 Minden jog fenntartva