Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

4PRO KFT. Garanciák

Legjobb Ár Garancia

Ha Ön más cégtől ugyanazzal a formával, tokozással, alapanyaggal, kapacitással és minőséggel rendelkező Power Bank termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek!

Próbálja ki és éljen a lehetőséggel!

Garanciavállalás (Minőség garancia)

Cégünk minden POWER BANK termékre 1 év minőségi garanciát vállal.

A 4PRO Kft (adósz: 14149933-2-13, székhely: 2347 Bugyi, Nőszirom u.2..) az általa forgalmazott POWER BANK-okra a következő garanciát adja:

                a vásárlástól (a számla teljesítési dátuma) számított 1 év

Meghibásodás esetén a fenti garancia érvényesítésének feltétele a termék vásárlásakor kapott eredeti számla bemutatása.
A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodásokért a 4PRO Kft. nem vállal felelősséget.

RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLAT

Power bank leírás és használati útmutató

Hordozható, univerzális akkumulátor mobiltelefonok, iPhone, iPad, MP3/MP4/MP5 lejátszók, kamerák, fényképezőgépek, PDA-k, tabletek és egyéb készülékek feltöltéséhez.

·         A Power Bank töltési kapacitását, ki- és bemenő áramerősségét (mAh) a készülék hátulján lévő információs szövegrész tartalmazza.

·         A töltési kapacitás a Power Bank-ben lévő akkumulátor maximum kapacitását jelöli, mely névleges, veszteségek nélküli kapacitásnak tekintendő.

·         A veszteség a nemzetközi szabályozásnak megfelelően, a Power Bank optimális működése során maximum 20%-25%-os lehet.

·         A veszteségek a töltési folyamat során bekövetkezett veszteségeket jelentik, melyek az áramforrás, a töltőkábel típusa ( pl.: hossza, gyári kábel-e), a tölteni kívánt eszköz leszabályozása (maximum felvehető kapacitás/óra), valamint a Power Bank-be épített biztonsági rendszer (túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat védelem) leszabályozásából adódnak. Például az 5000mAh-es Power Bank készülék óránként csak 1000mA töltést ad le, így a maximum kapacitását 5 óra alatt adja át a tölteni kívánt kékszüléknek. Ez a szabályozás szolgálja, hogy a tölteni kívánt készülékünk biztonságosan tudja átvenni a kapacitást és ez ugyan ez a szabályozás okoz veszteséget is.

·         A lemerült Power Bank készüléket minden esetben 100%-ban célszerű feltölteni. Amennyiben a Power Bank-et folyamatosan, vagy több alkalommal csak rövid ideig, vagy nem teljes mértékben töltjük fel, úgy ez kapacitásvesztést okozhat.

·         A töltési idő végeztével a Power Bank-et válassza le a feszültség forrásról, hogy elkerülje az akku esetleges károsodását.  A folyamatosan több ízben is töltésen hagyott Power Bank károsodhat.

Power Bank használata,  a power bankkel való töltés

·         Csatlakoztassa a feltölteni kívánt készülékhez tartozó gyári töltőkábel USB végét a Power Bank-en lévő USB csatlakozóba (out), majd csatlakoztassa a kábel másik végéhez a tölteni kívánt eszközt.

·         A töltés automatikusan, kb. 8 mp után megindul.  A töltési folyamatot LED jelzi.  A LED akkor kapcsol ki, ha a Power Bank teljesen átadta töltöttségét, vagy ha lecsatlakoztatják. A tölteni kívánt eszközön figyelemmel kísérheti a töltöttségi szintet (például a mobiltelefon százalékosan jelzi ki)

·         A feltölteni kívánt készülékünk jelzi a töltöttség állapotát. A 100%-os töltöttség elérése függ a lemerültség fokától és a készüléktől, általában 2-8 óra szükséges.

Power Bank feltöltése

·         Csatlakoztassa egy töltő kábel micro USB csatlakozóját a Power Bank micro USB bemenetébe (in). A kábel másik végét csatlakoztassa a számítógép USB 2.0 aljzatába, vagy a gyorsabb töltés érdekében adapteren keresztül a 220V-os hálózathoz (pl használhatja hozzá a telefonjához kapott USB kimenettel rendelkező hálózati töltőt is)

·         Töltés közben a készüléken elhelyezett LED világít. A töltés végét a LED kialvása mutatja.

·         Teljes töltés idő függ a forrás készülék típusától, a power bank lemerültségi szintjétől, az áramforrás kimenő kapacitásától (töltő output kapacitása mAh-ben), általában 3-8 óra. A powerbank a kapacitásának a maximumát az 5-6. teljes feltöltést követően éri el.

·         A töltési idő végeztével a Power Bank-et válassza le a feszültség forrásról, hogy elkerülje az akku esetleges károsodását.  A folyamatosan több ízben is töltésen hagyott power bank károsodhat.

A készülék karbantartása, tárolása

·         A készülék nem igényel karbantartást.

·         A készülék optimális működéséhez szükséges hőmérsékleti tartomány +5 és +45 Celsius fok közözött van. Amennyiben a készülék folyamatosan az optimális működéséhez szükséges hőmérsékleti tartományon kívül kerül használatba, úgy ez kapacitásvesztést okozhat.

·         Kizárólag fűtött, +5 Celsius fokon, vagy e feletti hőmérsékletű raktárhelységben tárolható. A +5 fok alatt tárolt készülékek kapacitása károsodhat.

·         Kerülje a 100%-ban történő lemerítést, üres állapotban tartását hónapokig használaton kívül, mert ún. mély merültségi állapotot hozhat létre. Ilyen esetben a cella tönkremehet.

·         A termék kicsi, lenyelhető alkatrészeket is tartalmazhat, ezért gyermekektől távoltartandó!

·         Ne tegye ki a készüléket magas hőmérsékletnek vagy nedvességnek, illetve ne tegye olyan helyekre, ahol vízzel érintkezhet.

·         Tisztításához csak egy száraz vászontörlőt használjon. Erősebb szennyeződéseknél a tisztító törlőt enyhén nedvesítse meg vízzel. Ne használjon tisztítószereket vagy vegyszereket, mert ezek károsítják a készülék anyagát. Nem szabad nedvességnek bejutnia a készülék belsejébe! Használat során a tisztítást mellőzze.

·         Száraz, portól, napfénytől védett helyen, gyermekektől elzárva tárolandó

·         A Power Bank túltöltöttség, túlfeszültség, valamint rövidzárlat védelemmel van ellátva

GARANCIA

A Power Bank rendeltetésszerű használata esetén 1 év garanciát nyújtunk.  

A készülék akkumulátort tartalmaz, ezért élettartamának végeztével (kb. 500 teljes ciklus) szemétbe dobni nem szabad, az arra kijelölt használt elemgyűjtő helyeken kell elhelyezni!

A nem rendeltetésszerű használatból eredő bárminemű meghibásodásért nem vállalunk felelősséget.

 


Kapcsolat


4PRO Kft. © 2021 Minden jog fenntartva